Лудия репортер на Съд! Бившата му се кани да го Разори!

ludia-reporter-gadje-5

Опозорената пред цяла България моделка Александра Богданска дава на съд бившия си приятел Даниел Петканов, заради грозния скандал, който заформи след раздялата им в социалните мрежи. Красавицата смята да го съди за обида, уронване на престижа, морални щети и увреждане на здравето й.

Лудият репортер на Милен Цветков ще трябва да доказва пред съда, че бившата му приятелка наистина е проститутка и е заработвала в чужбина като компаньонка. Петканов отмъсти жестоко на моделката за рогата, с които го окичила, като разпространи в социалните мрежи текстове и снимки, с които илюстрира лекото поведение на бившата си.

ludia-reporter-gadje-2

Разкритията на Даниел Петканов за бившата му отприщиха неподозирана вълна от недоволство срещу нея в социалните мрежи. Александра стана обект на жестоки подигравки и откровени гаври. Моделката не издържа психически и получи нервен срив, което наложи настаняването й в психиатрия за няколко дни.

В момента красавицата е на домашно лечение и приема тежки антидепресанти. Близките не й позволяват да влиза в личния си профил във фейсбук, тъй като е залят от подигравки и псувни. Александра дори не използва и личния си телефон, който е прибран от близките й и е изключен.

Семейството й вече е наело мастити адвокати, които буквално ще разкажат играта на Даниел Петканов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *