Лудия репортер сензационно: Александра е БРЕМЕННА! Вижте в кой месец е + Снимки:

Лудия репортер Даниел Петканов взриви социалните мрежи с щастлива новина за него и жена му Александра! Младото семейство очаква първото си дете!

Даниел Петканов разкри, че половинката му е бременна в четвъртия месец.

Лудия репортер и фаталната манекенка Александра Богданска се ожениха през есента във Вип Брадър. Двамата си простиха изневерите пред цяла България и решиха да се венчаят импровизирано в риалити шоуто, за да не пропуснат правилния момент.

Въпреки че зрителите гледаха с насмешка на риалити сватбата и им предричаха светкавичен развод след шоуто, Дани и Алекс успяха да изненадат всички.

Сензационната новина на Лудия репортер за бременността на Александра, не беше приета положително от последователите му в социалните мрежи. Някои решиха, че той се базика. Други пък го попитаха защо споделя снимка от видеозон с дата 21 декември 2017 г.

Още след сватбата, Александра изненада зрителите с признанието, че е готова да стане майка. Въпреки че е на 24 години, красавицата заяви, че за нея семейството е на първо място и няма намерение да го пренебрегва заради кариера.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *