Луда фенка тормози Борис Солтарийски

Инна се е залепила ако за Борис Солтарийски
Инна се е залепила ако за Борис Солтарийски

Фанатично влюбена в Борис Солтарийски негова фенка му създаде куп неприятности с измислицата си, че двамата са се оженили тайно. За доказателство студентката по творческо писане в Софийския университет Инна Ангелова размаха техни общи снимки и обяви, че двамата с певеца са се оженили, а на тайната им сватба са кумували Йордан Йончев – Гъмзата и неговата съпруга.

Борис Солтарийски и Инна Ангелова
Борис Солтарийски и Инна Ангелова

Шокиран от новината, беквокалистът на Слави побърза да опровергае слуха. 31-годишният певец побеснял, когато лично Дългия му телефонирал, за да го скастри, че се е оженил тайно дори и от него. Сърдити приятели и колеги на Борис също започнали да му звънят и да му се карат, че го е налегнала звездомания, щом е забравил да ги покани на сватбата си.

Гаджето на Боцко също му устроило гигантски скандал и го подложило на кръстосан разпит, за да признае имал ли е вземане-даване с Инна. Приятелката на беквокалиста в „Ку-ку бенд“ била напът да го зареже, виждайки снимки на Солтарийски с въпросната дама, щракнати по различно време.

„Отдавна съм разбрал цената на известността, ясно ми е, че едни са добронамерени, други не, но няма да позволя да се гаврят с името ми. Не съм се променил и откакто съм в света на известните, обръщам внимание на всеки, който поиска моето внимание, разговарям с всеки, снимам се с всеки и мисля, че се срещат много рядко такива хора, които да общуват без проблем с почитателите си. Лицето Инна Ангелова се представя като мое гадже, дори като моя жена, с която съм подписал граждански брак в присъствието на Йордан Йончев – Гъмзата и неговата съпруга. Уверявам ви, че няма такова нещо и тези глупости са плод на болен мозък, според мен“, оплака се беквокалистът на Слави.

Според запознати обаче истината е малко по-различна. Солтарийски явно е имал вземане-даване с мацката, но е преустановил интимната афера. А тя, озлобена, че е пренебрегната, решила да даде медийна гласност на отношенията им. „Следващия път нека внимава с коя си ляга“, коментират Колегите на Боцко.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/Q4iJJTvPWXY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *