Лора Караджова зарязана от гаджето си

Лора Караджова беше безмилостно зарязана от гаджето си точно за представянето на новото й видео с рапъра Кристо. До последния момент любимият на младата певица обещавал, че със сигурност ще дойде на партито в нов столичен клуб. Така и обаче не пристигнал и с това вгорчил до крайност настроението на певицата.

Лора караджова и Мартин Грънчаров
Лора караджова и Мартин Грънчаров

Само преди дни Лора се похвали, че има нов мъж в живота си. Доколко обаче отношенията им са сериозни, може да се съди от начина, по който той я изостави в един от най-важните моменти за нея тази година – представянето на новия й клип. „Толкова често ли пускам клипове, че да пропуска такива неща?“, ядосвала се щерката на Данчо Караджов пред близките си. За партито обаче тя сложила изкуствена усмивка, защото не искала никой да разбере колко тежко преживява отсъствието на своята половинка.

Лора се надявала, че тази вечер ще може официално да представи не само видеото, но и новото си гадже. От месеци се говори, че това е по-младият от нея бизнесмен от Благоевград Мартин Грънчаров, но самата Лора отрече този слух, твърдейки, че става въпрос за друго момче. Така или иначе, кавалерът й не дойде и това даде хляб на слуховете, че двамата са се разделили още преди да обявят връзката си.

Иначе с Лора бяха редовни посетители на светските партита като модела Мариан Кюрпанов и приятеля му от „Биг Брадър“ Пламен Медаров. За разлика от гаджето на Лора, моделката Албена Петрова пристигна чак от Италия, за да я уважи. Интерес към клипа проявиха и родителите на певицата, както и нейни колеги. Ядосана от липсата на мъжко рамо до себе си обаче,, тя отпраши за Банско веднага след като напусна заведението.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/vMm7hoRpmng

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *