Лора Караджова напусна София! Ето защо и къде се премести:

lora-karadjova

Лора Караджова се премести от София в Банско за зимния сезон. А причината е работата на половинката й Валентин Славов, който е инструктор по ски и сноуборд в курорта.

Певицата разкрива, че дори е записала дъщеря си на детска градина в Банско. Самата тя се връща в София, само когато има участия на живо.

Лора Караджова пътува постоянно из страната, заради работата си по клубовете и дискотеките. Затова певицата много разчита на помощта на родителите си в грижите за дъщеря й Алиса.

През лятото пък, семейството на Лора и Валентин заминава за Варна, откъдето родом е той. Тогава неговите родители помагат на младата двойката за детето.

Не е тайна, че поп певицата осигурява по- голямата част от доходите в семейството. Но щерката на Данчо Караджов няма нищо против, тъй като успешно съчетава и работата, и семейството.

Лора с половинката си Валентин
Лора с половинката си Валентин

Лора Караджова и Валентин са заедно от три години. Запознават се именно на ски пистите в Банско. Певицата признава, че веднага си паднала по него, но връзката им започнала няколко месеца по- късно – през лятото.

Лора признава, че Валентин още от самото начало много искал дете. Но не се наложило да я навива дълго. Няколко месеца след като станаха двойка, певицата беше вече бременна.

Лора Караджова не крие, че много искала да роди от мъж, в когото е лудо влюбена. А отношенията с дългогодишния й бивш приятел Део вече били доста изстинали и тя не искала да се обвързват по- сериозно с дете.

Но когато срещнала Валентин, била напълно сигурна, че иска именно той да е бащата на детето й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *