Лора Карджова: Бебето беше планирано!

novo-gadje-loraВъпреки че щерката на Данчо Караджов приключи дългогодишната си връзка С Део, защото той искаше деца, а тя уж не беше готова, сега Лора лети от щастие, защото очаква своята първа рожба от новата си половинка.

Като гост в ефира на тв 7 при Жени Калканджиева и Мая Савова – Лора Караджова заяви с огромна усмивка на лице, че наистина чака бебе. Русокосата хубавица сподели още, че вече е в 3 месец, но се чувства много добре и е изключително горда от факта, че толкова бързо опитите им с новото й гадже Валентин Славов са се увенчали с успех. Лора Караджова разкри, че бебето е планирано и тя, и бъдещият татко са разбрали за щастливата новина едновременно.

photo_verybig_33470

Половинката на Лора, Валентин Славов, се занимава киокушин карате и е любител на зимните спортове. Въпреки че Валентин е с 4 години по-малък от Лора двамата се разбирали прекрасно и той бил много добре приет от звездния татко на Лора и майка й. Всъщност най- щастлив от новината, че става дядо бил именно Данчо Караджов, докато майка и Мариана реагирала съвсем емоционално по женски с просълзени очи от радост.

Лора Караджова. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/_H7qADu7OiA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *