Люси Иларионов не спира да Отслабва! Ето колко тежи вече:

liusi-ilarionov-4

Люси Иларионов цъфти след като успя да свали огромното количество наднормено тегло, което години наред му тежеше.

Режисьорът вече тежи 95 кг – много далече от шокиращите 185 кг, които беше преди операцията за отстраняване на стомаха му.

За да постигне тези грандиозни резултати, Люси Иларионов обаче не разчиташе само на медицинската интервенция. Той вече коренно е променил начина си на живот – тренира редовно във фитнеса и спазва здравословен хранителен режим.

liusi-ilarionov-3

Режисьорът не скри, че със задоволство обикаля с половинката си Ани Хоанг по магазините, за да си купува нови дрехи. Докато беше дебел, той изобщо не смееше да стъпи в магазин, а носеше все едни и същи дрехи, признава самият той.

Наскоро с любимата си Ани Хоанг отидоха на романтична ваканция във Дубай. Освен че се насладиха на забележителностите в емирството, двамата напазаруваха умопомрачително количество дрехи от тамошните молове.

Люси Иларионов признава, че любовта му към Ани Хоанг, е била най- сериозният стимул да предприеме радикалната промяна във външния си вид. Младата певица го подкрепя неотлъчно във всяка стъпка – от операционната маса до стриктно спазване на режима.

Режисьорът се зарече, че ще се ожени за нея, защото много иска именно тя да е майката на децата му.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *