Люси Иларионов към Иво Танев: Да ти врътна ли св*рка в тоалетната?

liusi-ilarionov-2

Грозен скандал между Иво Танев и Люси Иларионов отново извади да показ низките страсти в къщата на Вип Брадър.

До размяната на тежки обиди между двамата се стигна, след като съквартирантите се обединиха и изгониха Иво Танев от кухнята. Причина за недоволството срещу доскорошния кухненския гуру стана тежката запръжка на супата му, която причини за пореден път стомашен дискомфорт на повечето съквартиранти.

Дует „Ритон“, Ернестина и Светлана побързаха да заемат кухнята, докато Иво беше навън, и да поемат контрола върху изхранването на всички съквартиранти.

ivo-tanev-2

Недоволството на Иво обаче се насочи към Люси Иларионов. Тв водещия обвини режисьора, че е мързелив и неблагодарен. Танев обвини Люси, че разхищава храна, тъй като си пържи яйца, когато огладнее по никое време. И не само изразходвал ценни провизии, но и не си почиствал котлона след това. Иво направи и неприятни намеци за теглото на режисьора.

Люси Иларионов не издържа и избухна срещу Танев. В гнева си режисьора му изцепи: „Ако искаш ела да ти врътна една св*рка в тоалетната, а?“ Мърморенето на Иво обаче не престана. Водещият заяви, че повече не желае да готви, тъй като срещал само черна неблагодарност от съквартирантите си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *