Любовник уредил Елен Колева в Народния

Елен Колева
Елен Колева

Истински скандал се заформя около завръщането на Елен Колева на сцената на Народния театър, твърдят пред журналисти добре запознати със ситуацията източници.

Актрисата с Александър Найденов
Актрисата с Александър Найденов

В началото на годината актрисата беше поканена да се присъедини на щат в трупата на театъра лично от директора Павел Васев. Според добре информирани източници за Колева, която доскоро се изявяваше предимно в телевизионни предавания, е ходатайствал бизнесменът Александър Найденов. Малцина знаят, че Найденов е член на настоятелството на Народния театър, което му дава известно влияние над случващото се в трупата.

Именно дебелите му връзки там помогнали на Елен да бъде назначена на щат и да получи една от главните роли в постановката „Чайки пият чай“ по пиесата „Аншлак“ на Александър Мардан. Колева вече репетира усилено на камерната сцена на Народния под ръководството на Росица Обрешкова, която е режисьор на представлението.

Въпреки че Елен упорито крие личния си живот, запознати твърдят, че именно стоплените отношения с милионера Найденов са възродили театралната й кариера.

Близки на двойката са категорични, че двамата отново са заедно. При скандалната раздяла с милионера преди две години Найденов заяви, че е уреждал на Елен не един и два ангажимента в театъра и киното и дори й е помогнал да завърже връзки с величия от световното кино.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/aNV9LlHY-ac

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *