Любо Нейков спешно отслабва! Разминал се на косъм с най- лошото:

Любо НейковЛюбо Нейков получил микроинфаркт миналото лято, но за щастие се разминал с най-лошото.

Това се случило, докато „Комиците“ били във ваканция и актьорът успял да скрие здравното премеждие. Лекарите били категорични, че трябва да отслабне, тъй като сърцето му се натоварва прекалено много. Той обаче превил десетки опити, започвал и зарязвал сума ти диети.

Според негови колеги, инфарктът, който уби  брата на актьора преди три години и  загубата на първородното му дете, са отключили у него силен стрес, който потушавал единствено с ядене.

Комикът се чувствал спокоен и в кондиция, само ако се е натъпкал здраво с храна. Тогава той забравял неволите – ставал работоспособен и изглеждал безгрижен. В останалото време го налягали черни мисли и депресия.

Въпреки предупрежденията на лекарите, Нейков не можел да спре да яде. Най-много обичал свинско на скара и дреболийки, които си приготвял сам и тертиплийски. Заедно с тлъстата калорична храна, си пийвал солидно количество червено вино в съчетание с пушени мезета, а салатите от зеленчуци изобщо не уважавал.

Любо Нейков колаВсичко това му докарало още 35 килограма върху „кръшната“ снага и сега тежи 140. Има хипертония, диабет, висок холестерол и всички дружно го карали да отслабне.

Сега Нейков ще използва ваканцията през август да свали някое кило, издават от екипа му. Той посетил известен диетолог, който му изготвил специално меню. Специалистът му гарантирал 20 килограма по-малко за месец, ако спазва диетата.

Дали обаче актьорът ще впрегне цялата си воля и ще успее да стои далеч от пържолите и наденичките, не се знае. Според колегите му, той няколко пъти отслабвал с диети, но като се върнел на работа бързо наваксвал и си връщал изгубените килограми.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *