Любо Ганев си взе електронен подпис

Волейболистът гигант търси личната си карта сред документите си в колата. Издирването на тескерето му отне няколко минути.
Волейболистът гигант търси личната си карта сред документите си в колата. Издирването на тескерето му отне няколко минути.

Бившият волейболен национал Любо Ганев си регистрира електронен подпис и вече ще сключва договори от разстояние. Папараци изловиха 210-сантиметровият мъж точно в момента, в който се сдоби с модерния бизнес реквизит.

Преди няколко дни гигантът паркира баровското си „Ауди“ до столично представителство на фирма доставчик на електронната услуга. След като дълго търси личната си карта в автомобила, Любо влезе с бодра крачка в офиса, за да попълни необходимите документи. Процедурата бе финализирана сравнително бързо и на излизане доволният спортист и бизнесмен побърза да телефонира на приятели, за да им се похвали с новата си придобивка и възможностите, които тя му предоставя.

Доволен от новавта си придобивка, Ганев побърза да телефонира на приятели и да им се похвали.
Доволен от новавта си придобивка, Ганев побърза да телефонира на приятели и да им се похвали.

Електронният подпис ще пести време на Ганев не само при сключване на договори, но и при изготвянето на фактури, подаването на данъчни декларации и т.н. Благодарение на него бившият национал няма повече да виси на опашки пред гишетата в общинските служби и

Волейболистът прекрати състезателната си кариера преди 12 години и тутакси започна да се занимава с бизнес. Днес една от фирмите му изгражда метан станции и извършва изпитвания на газови бутилки. Друга негова компания пък е представител на италианска спортна
екипировка.

Неотдавна Ганев се похвали, че му предлагали да заживее на Апенините и дори да получи гражданство. Той обаче отказал, решил, че трябва да си остане българин и да плаща данъци в родината си. „Сега всеки месец пътувам до Италия и представлявам над 20 тамошни фирми, занимаващи се с природен газ“, сподели в интервю здравенякът. Освен всичко друго той е и вицепрезидент на Българската федерация по волейбол.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *