Лицемерие! Кака Лара плюе чалгата по телевизията – но си мълчи,че фолк- певиците я хранят! Виж Тук:

kaka-lara-1

Античалга излиянията на кака Лара във „Вип Брадър“ и жестоките й словесни нападки срещу Емануела, като представителка на жанра, се оказаха театро за пред публиката.

Всъщност, кака Лара и семейството й разчитат изцяло на поп фолка, за да се изхранват. Половинката на бившата тв водеща, Веско, работи като оператор за телевизия „Планета“. За да снима певиците на „Пайнер“, мъжът на кака Лара прибира всеки месец по 1800 лева.

Пред камерата му са заставали едни от най- известните и красиви жени в България, но явно доста дразни Лара. Бившата госпожа Береану започна атаките си срещу Емануела и професията й, още с влизането на фолк дивата в къщата на „Вип Брадър“.

Лара настрои доста от съквартирантите си срещу певицата с изумрудените очи, но не й стиска да признае, че самата тя се храни също с пари от чалгата.

Лара стана изтривалка на Ирина, за да си намери нова работа
Лара стана изтривалка на Ирина, за да си намери нова работа

Каката на висок глас се възмущаваше от песните и текстовете на Емануела. Лара обвиняваше фолк дивата, че храни децата си, като вади пари по толкова пошъл начин.

А оказва се, мъжът на тв каката се е грижил „презрените чалгаджийки“ да изглеждат възможно най- провокативно и горещо.

Лара е безработна вече година, след фалита на тв 7. Така че, цялото й семейство разчита единствено на парите, които печели Веско с труда си за телевизия „Планета“.

Окаяното финансово състояние на Лара я принуди да се превърне в кученце на Ирина Тенчева и да търпи униженията й, за да се добере евентуално до нова работа, благодарение на връзките на мъжа й продуцента Иван Христов.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *