Лицемерие! Ернестина Шинова не говори с Джино след финала

djino-final-1

Джино  Бианкалана се сблъска с лицемерието на съквартирантите си, още с финала на Вип брадър. Със студеното и безразлично отношение от страна на загубилата от него Ернестина Шинова се сблъскал победителят минути след края на живото предаване.

На финала Джино подкрепи актрисата и призова зрителите да гласуват за нея, тъй като според него, тя най- много заслужава победата. Бинкалана изнесе на ръце съпругата на Андрей Слабаков, след като се оказа, че остава втора. Ернестина пък му каза, че го обича.

djino-final

Но Джино осъзнал, че думите й са абсолютно лицемерни, при това минути след края на предаването. Докато няколко души от съквартирантите си чакали багажа, включително и Ернестина, младият бизнесмен от Чикаго се засилил към нея да я прегърне. Актрисата обаче дори не погледнала.

След още няколко минути Джино отново тръгнал към Ернестина да я гушне, но картинката се повторила. Шинова студено го подминала с поглед.

Бианкалана останал като втрещен от бързата промяна в отношението на актрисата.

Въпреки че нямаше парична награда, явно Джино си е навлякъл завистта на някои от бившите си съквартиранти. Ернестина, на практика, няма за какво да съжалява, тъй като е получила хонорар в размер на 60 000 от предаването.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *