Лиляна от Биг Брадър се показа с бременно коремче + Кога ще ражда:

Лиляна Ангелова от „Биг Брадър“ 3 е в очакване на първото си дете. 36- годишната риалити героиня пусна специална фотосесия по случая и разкри кога ще ражда – терминът й е на 4 юли. Точно три дни преди нейния рожден ден.

Пловдивчанката, която нашумя също като клюкарката от „Папараци“, разкри перипетиите, през които преминали с половинката й, докато успее да забременее.

Година по- рано, Лиляна претърпяла неуспешно инвинтро. Въпреки че се била доверила на известна столична клиника, лекарите там така и не разбрали какъв е проблемът, който провалил бременността. Затова тя се обърнала към млада лекарка от родния си град Пловдив. Оказало се, че има инсулинова резистенстност, като състоянието може да се контролира с много евтино лекарство.

След като започнала да го пие, забременяла бързо и безпроблемно. Риалити героинята от „Биг Брадър“ кара лека бременност и засега всичко се развива нормално.

Бащата на детето е дългогодишния й приятел Станислав Костов. Той има две деца от първия си брак, но бил голям мераклия да има наследник и от Лиляна Ангелова.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *