Лили Стефанова от Ку- ку бенд живее като принцеса! Ето кой я глези:

Живот си живее певицата на Ку- ку бенд Лилия Стефанова! Милионерски син я носи на ръце и й осигурява лукс, достоен за принцеса.

Наскоро певицата се похвали със закуска в леглото и огромен букет цветя, с които я изненадал любимия. Младият мъж не спира да я отрупва с подаръци и да я глези.
Дори се говори, че се опитвал да убеди певицата да напусне „Шоуто на Слави“, за да има повече време за двамата. Пък и той й обещавал, че ще й даде достатъчно пари, за да стартира собствена кариера.

Но Лилия нямала никакво намерение за рискува. Като видяла колко бързо бившата й колежка Цветелина Грахич изчезна от небосклона, след като напусна предаването през май месец, хич не искала и да си помисля за подобна авантюра. При положение, че гаджето на босненката има контакти в музикалните среди и свири в известен оркестър, пак не успя нищо да постигне.

Лилия Стефанова не ламти нито за голяма кариера, нито има огромно его, че е единствена и неповторима. Слави се опита да й направи няколко песни, но нито една не постигна успех. Дори дуета й с Криско. Но певицата от Благоевград не се е притеснявала, че все остава в сянката на другите си колеги от Ку- ку бенд. Тя се радва, че има постоянен ангажимент покрай предаването, а също и участия от време на време.

А пък и както е тръгнало, може скоро да стане милионерска снаха.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *