Лили Иванова не иска да пее с Андреа Бочели

lili-ivanova

Лили Иванова изкара извън нерви Андреа Бочели. Певицата показа, че не е склонна да прави никакви компромиси със себе си, пък било то и за световна звезда от ранга на италианеца. На българската прима й било предложено да участва в  концерта на  Андреа Бочели. Условията обаче не устройвали Лили, затова била категорична пред Бочели, че няма да се появи.

Всъщност при първата покана Лили Иванова е приела, но тогава и датата, и мястото били различни. Когато обаче плановете се променили тя заявила, че няма да променя своите,  заради когото и да било. Така примата на българската естрада звъннала на италианеца, за да му каже, че се отказва от уговорката.

andrea-boceli

Бочели обаче не бил очарован от новината. Според него било несериозно и неколегиално първо да се съгласява, а после да отказва, при това само поради каприз. Още повече, че тя вече му била обещала, а малко след това променила решението си. Двамата вече били избрали дори дуетна песен, която да изпълнят – Vivo per lei. Сега италианецът издирва друга певица, която да замести Иванова.

Андреа Бочели и Сара Брайтман. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Nl9WMIPzd6w

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *