Лили Иванова издуха Веселин Маринов

Лили Иванова
Лили Иванова

Любимият певец на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов – Веселин Маринов, е изпаднал в пълна депресия. Трубадурът на ГЕРБ не спи ден и нощ, след като беше разлюбен от бившия МВР шеф и настоящ подсъдим заради примата на естрадата Лили Иванова.

Веселин Маринов
Веселин Маринов

Отношенията между приятелите Цветанов и Маринов напоследък рязко са охладнели. След като лидерът на формацията порица дясната си ръка, вероятно го е предупредил да отсвири и приятеля си Веско Маринов, който само ги излагал, и да намери ново лице, което да пее за ГЕРБ преди евроизборите.

Цветанов светкавично реагира на заповедта и дори прежали 200 лв. от джоба си ьза да уважи концерна на Лили Иванова в операта. Герберът изненадващо пристигна сам на събитието, тъй като съпругата му очевидно е обидена на Бойко, че сваля доверието си от любимия й Веселин Маринов. Говори се, че от централата на ГЕРБ дори са пратили агенти след рецитала на Лили, за да я спазарят да вдигне рейтинга на партията и да „открадне“ част от третата възраст, който симпатизира на левицата.

За да бъдат по-убедителни, от партията на Борисов накарали дори столичния кмет Йорданка Фандъкова насила да се подложи на мъчението да изслуша скучните нови песни на естрадната звезда от времето на соца. В същото време Веско изпаднал в паника и търси нови партийни спонсори.

Маринов дори е стиснал зъби и се е унижил да почука отново на вратата на БСП. От „Позитано“ 20 обаче – са отрязали разбивача на бабешките души. В момента кахърният романтик се е засилил към формацията на Георги Първанов АБВ и преговаря с хората на бившия президент да му отпуснат скромен хонорар около евровота, за да не остане капо. Оттам обаче също се колебаели дали да приютят Маринов, тъй като хората вече го свързвали само с Цветан Цветанов и ГЕРБ. Не е изключено любимецът на третата възраст за първи път да остане без хонорар от партийните каси и да потърси нов начин да се финансира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/7tSR_FgFClk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *