Личните изповеди на звездите в „Биг брадър“ разтърсиха България – виж тук:

vania-chervenkova-1

Много интимни откровения направиха звездите от „Биг брадър ол старс“ в навечерието на Коледа. Всеки от останалите петима полуфиналисти изляха болката и страховете си, споделиха мечтите си.

Първата изповед беше на Ваня Червенкова. Бизнесдамата наистина изля душата си пред зрителите на Нова телевизия. Червенкова сподели, че голямата й мечта е да смени семейния си статут. Разкри, че има мъж до себе си, с когото иска да има семейство. Червенкова сподели, че най- голямата й болка е, че не е отделя достатъчно време за дъщеря си, която вече е голяма и сигурно скоро ще напусне дома. Бизнесдамата сподели, че се страхува от самотата.

vania-djaferovich-2

Ваня Джаферович също направи много лична изповед. Бившият футболист призна, че се страхува от смъртта и да не остави без време съпругата и децата си. Тази тревога му се появила след внезапната смърт на баща му. Джаферович разкри, че получава паник атаки от мисълта, че може да го сполети същата съдба. Хърватинът най- много съжалява, че когато за последно се видял с баща си, не му казал, че го обича. Джаферович се притеснява и за майка си, която живее сама в Загреб. Тя имала силна връзка с баща му и загубата му тотално я променила.

Евгени Минчев призна, че за Коледа си пожелава да стане „Любимата риалити звезда на България“, т.е., да спечели формата. Лордът сподели, че прекарал миналата Коледа с половинката си в дома на Кали и тогава се почувствал много щастлив. Фолк певицата, която е коментатор в студиото, отново го покани за празника. Евгени Минчев сподели, че си дава сметка, че се държи много контролиращо спрямо околните, но това било, защото от 14- годишен останал сам и всичко зависело от него.

Соня Колтуклиева си пожела да има повече дни, които да посвети на дъщеря си. Също така, журналистката се надява родителите й да са живи и здрави още дълги години, за да си бъдат опора.

Фолк дивата Деси Слава разкри, че най- голямото щастие за нея е раждането на сина й. В същото време обаче, най- голямата й болка е, че е пропуснала важни моменти от израстването му, като първите му стъпки и израстването на първия зъб. Певицата сподели, че се надява със Зарко да излязат като приятели от къщата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *