Лияна с шокиращо признание: Две години се борих за живота си!

liiana-1

На тежки изпитания била подложена фолк певицата Лияна през последните две години. Сепсис на кръвта едва не я погубила, а после пък имало съмнения за злокачествени ракови образувания.

Докато се борила за живота си, Лияна отново преоткрила любовта с бащата на дъщеря си кюрда- наркомафиот Махмуд Йозджан. За това намекна певицата в първото си официално интервю от две години насам пред Кристина Патрашкова в „Папараци“.

Лияна трябвало да се бори със страшните последствия от сепсиса на кръвта. Тогава за първи път певицата почувствала страх от смъртта и се изплашила да не остави детето си сирак.

liiana

После нова драма сполетяла певицата. Имало сериозни съмнения, че има ракови клетки. През цялото време за Лияна се грижил кюрда Махмуд Йозджан, от когото е дъщерята й Дениз. Той я настанил в една от най- добрите болници в Истанбул, където да направят необходимите изследвания на певицата.

Лияна призна, че в момента отново е влюбена и е щастлива. Певицата не призна дали отново се е събрала с бащата на дъщеря си Махмуд Йозджан, но от думите й може да се съди, че това се е случило.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *