Лекарите накараха Десислава да спира да работа! Ето защо:

desi-slava-12

Бременната Десислава се пука от бачкане като за последно. Фолк певицата ще ходи по участия до края на месеца, след което вече ще излезе в майчинство.

С наближаване на времето да слезе от сцената, тя е вдигнала максимално оборотите на работа. Въпреки че видимо вече й е доста трудно да се изявява на сцената, Десислава не иска да пропуска последните възможности да задели някой лев за периода, в който няма да има ангажименти.

Бременната певица е в петия месец, но тъй като качи доста килограми, се затруднява да стои дълго време права и да се движи. Участията си на живо вече изнася през повечето време седнала. Лекарите обаче я предупредили да се пази повече и да спира работа, тъй като вече не е първа младост за родилка.

desi-slava-bremenna-7

Затова, в края на месеца тя се оттегля, докато роди. А колко време ще прекара у дома след това, все още е рано да се каже.

Голямото притеснение на певицата е семейният бюджет. От нейната работа зависи да има достатъчно пари за издръжката на 16- годишния й син Майки и на 20- годишния й приятел Благой Найденов. А също така, за бебето и за нея самата. Затова Десислава бъхта до последно в адските жеги, за да не се притеснява за пари, когато слезе от сцената.

Щастливият татко Благой се грижи много за нея. Той я придружава навсякъде и се старае да й угажда във всичко. Но той все още не работи, а се занимава само със спортната си кариера. Затова отговорността за финансите на семейството пада изцяло върху Десислава. Но тя пък е доволна, че най- после намери мъж, който да сбъдне голямата й мечта и да има още едно дете.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *