Лекар се грижи денонощно за една от звездите в Биг брадър ол старс – ето коя е:

big-bradar-1

Една от звездите в риалити шоуто е със сериозни здравословни проблеми, което налага да бъде преглеждана от лекар всеки ден. Това е журналистката Соня Колтуклиева. Тя  е под постоянно лекарско наблюдение, докато е в къщата на „Биг брадър“. Колтуклиева има сериозни проблеми с щитовидната жлеза.

Журналистката се храни по специален режим от години, заради здравословното си състояние. Колтуклиева се старае да приема много здравословна храна, богата на витамини и минерали. Уви, диетата не е достатъчна в нейния случай.

Устата журналистка обаче не искала да пропусне шанса си отново да се изяви в къщата на Биг брадър. При първото си участие във формата през 2012, Колтуклиева отпадна първа. Това силно я наранило и затова искала реванш, макар че не е в добро здравословно състояние.

sonia-koltuklieva

И при първото си участие в шоуто, силиконовата журналистка успя за отрицателно време да изнерви и съквартирантите си, и зрителите. Сега Колтуклиева дава сериозна заявка да повтори предишното си участие. Журналистката влезе с огромен гардероб в къщата и бяха необходими няколко души, които да й помогнат да го пренесе. Колтуклиева дори си носи прибори за хранене от вкъщи, което тотално втрещи съквартирантите й.

Въпреки неуспеха си първия път, журналистката не крие, че е амбицирана да стигне до финал.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *