Лъсна тайната на Борислав Комсийски! Ето какво го чака след „Вип Брадър“ – Виж Тук:

borislav-komsiiski-1

Вече е ясно защо Борислав Комсийски е във Вип Брадър. Бизнесменът от Пазарджик ще се възползва от натрупната слава в риалити шоуто, за да рекламира новите си магазини.

Стратегията на Боби датира още от преди появата му в риалитито. Преди да влезе във Вип къщата, Комсийски е взел правата за представител в България на две големи световни марки.

Бизнесменът е наел два големи магазина на бул. „Черни връх“. Комсийски ще продава у нас две много известни марки за спортни стоки, които до този момент не са стъпвали на родния пазар.

Емануела направи най- голямата реклама на Боби
Емануела направи най- голямата реклама на Боби

Борислав обаче осъзнал, че за да привлече вниманието върху новия си бизнес, му трябва повече популярност. А няма по- бърз начин за трупане на слава от участие в риалити шоу като „Вип Брадър“.

Вероятно никому неизвестният до скоро бизнесмен от Пазарджик, се е вмъкнал във Вип Брадър чрез връзки. Участието му обаче премина повече от успешно и Боби е вече на големия финал, сред първите пет.

Измислената любовна история с Емануела, а и развитието на взаимоотношенията им по- нататък, превърнаха Комсийски в любимец на публиката.

Двамата са категорични, че ще си останат само приятели извън шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *