Лъсна срамната тайна на Галена! Ето кой я оправя!

galena-31

Месеци наред, Галена най- безочливо хвърля пясък в очите на всички. Истината обаче най- после лъсна! И се оказа, че образът й в медиите, няма нищо общо с реалния.

Галена все още е далече от формата си преди раждането. Въпреки че в интервютата си казва, че изобщо не й пука как изглежда, това съвсем не е така.

Фолк дивата много се е жегнала от подигравките, които търпи заради външността си, откакто поднови участията на живо. Затова е наела специален човек, който срещу 1500 лева на месец, да обработва с фотошоп снимките, които публика в социалните мрежи.

И по- специално тези, които са правени по време на участията й по заведенията, тъй като именно те й причиняват най- много главоболия. Бдителни потребители обаче забелязали, че има огромна разлика между снимките, качени от Галена в личния й профил, от последната й изява в Благоевград и кадрите, публикуване в страницата на заведението.

galena-40

Очевидно, тези, които фолк певицата е показала, са претърпели сериозна обработка, за да се прикрият проблемите й зони. Галена е наляла бузки и гуша, дупе и бедра. Нищо ново за жена, която наскоро е родила. Но за суетна звезда като нея – трън в очите.

galena-41

В интервютата си тя убедено твърди, че никой не ходел на участията й да я гледа, а да я слуша. Затова нямало час такова значение дали е с 10 килограма нагоре или надолу. И за феновете й, наистина, едва ли е проблем. Но за нея самата – очевидно е огромен.

Певицата явно няма време да тренира и да спазва диети, нито да си почива. Тя или е на работа по чалготеките, или си е вкъщи да гледа бебето и големия си син Стефан. Галена обещала на половинката си Галин, че ще намали участията и ще даде приоритет на семейството. Ще си стои повече у дома, вместо да мята гьобеци по чалготеките.

Но дали ще си спаси обещанието, е съвсем друг въпрос. Смядовката е най- амбициозната дама в поп- фолка и няма да зареже току- така кариерата си, за да стане домакиня.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *