Лъсна лъжата на Ивайла Бакалова за живота й в Дубай! Виж истината тук:

ivaila-bakalova

Ивайла Бакалова чака с нетърпение да напусне Дубай. Бившата „Мис България“ се надява това да се случи в рамките на следващите 2 години.

Тя признава, че България много й липсва. А и не си представя да прекара остатъка от живота си в емирството. Справяла се добре и съумявала да издържа себе си и дъщеря си, но й било самотно толкова далече от близките и приятелите.

Бившата манекенка развенча мита, че тъне в охолство и лукс в далечната страна. Бакалова за първи път признава, че й се налага да работи много здраво, за да печели достатъчно и да си плаща сметките. В емирството се занимава като брокер на недвижими имоти. В България й било доста по- лесно да се издържа. Стандартът в Дубай обаче е изключително висок и затова всичко било много скъпо.

14- годишната дъщеря на Ивайла от връзката й с Румен Гайтански
14- годишната дъщеря на Ивайла от връзката й с Румен Гайтански

Дъщеря й Рая учи в много скъпо частно училище в емирството заедно с децата на милионери от цял свят. Елитното школо обаче вероятно се плаща от бащата Румен Гайтански. Ивайла Бакалова и бащата на детето й дълги години бяха на нож, но вече нормализирали отношенията си. Мултимилионерът покривал всички разходи, свързани с издръжката на Рая.

14- годишната дъщеря на бившата „Мис България“ видимо е наследила красотата й, но нямала никакво намерение да става модел. Харесвали й чуждите езици и математиката. Момичето също е много привързано към родината си и се прибира задължително за всеки рожден ден, за да го посрещне с приятелите си.

През останалото време, са само двете с майка й в Дубай. Бабата ги посещава от време навреме, но за малко, колкото да се разтъжи.

Сестрата на Ивайла – Божидара, също живее извън България от доста време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *