Кубрат Пулев не успя да победи Кличко

klichko

Кубрат Пулев не успя да детронира Владимир Кличко. Украинецът нокаутира Кобрата в петия рунд и така уби мечтата му за трона в тежката категория, но засега. Веднага след края на двубоя Пулев се зарече, че ще продължи да търси победата над Кличко.

Мачът не започне добре на Пулев от самото начало. Кличко успя да го събори на земята още в началото на първия рунд. В четвъртия рунд сякаш Кобрата започна да взима надмощие, но в петия мачът свърши за него с нокдаун. Кубрат се опита да стане, но не можа. Все пак българинът успя да се свести бързо след това и успя да се изправи. Пулев поздрави всички българи и им благодари за подкрепата.

kubrat-pulev

Българската агитка в залата наистина беше мощна и определено даде кураж на Кобрата. А Кличко беше буреносно освиркан. В първото си интервю за немски медии Пулев заяви, че този път украинецът просто е имал късмет.

Боксовият турнир на годината определено донесе на звездите си значителни финансови постъпления. Владимир Кличко получи над 5 млн. долара, а частта на Кубрат Пулев от наградния фонд е 1,5 млн. долара. Но едва ли този висок хонорар ще задоволи Кобрата. Със сигурност Пулев ще продължава да търси реванш през следващите години.

Кубрат Пулев. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/f0AieUHzQz0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *