Кристина Димитрова пристрастена към хазарта

kristina-dimitrova

Кристина Димитрова има сериозен проблем с хазарта. Певицата харчи тлъсти суми по казината и редовно може да бъде засечена по тези места. Кристина дори поискала да бъде пусната от къщата на „Вип Брадър“ за няколко часа, уж по работа. Певицата обаче имала нужда да утоли страстта си по залаганията, от които е изолирана в момента.

За пристрастеността на естрадната легенда по хазарта се говори от много години. Самата тя е признавала, че в казината релаксира и всеки ден залага по 100 лева – само за удоволствие. Сумите, с които борави певицата обаче, са много по- големи.

kristina-dimitrova-1

Свидетели разкриват, че Димитрова е губила суми от порядъка на 20 000 лева. Певицата е редовен посетител на казината в известни столични хотели като „Радисън“ и „Родина“. Бившата съпруга на агент Тенев е похарчила около 1 млн. лева през последните няколко години, заради порока си, говори се усилено в София.

От няколко месеца насам обаче, Кристина Димитрова силно разредила посещенията си по казината. Вероятно причината е финансово. Макар че се издържа основно от рентиерство, хазартът поглъща основната част от доходите й. Хонорарът от Вип Брадър може да е предназначен и за погасяване на борчове, свързани с порока на певицата.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *