Кристина Димитрова и Люси Иларионов аут от Вип брадър на метри от финала

liusi-kristina

Кристина Димитрова и Люси Иларионов не успяха да се класират за финала на ВИП брадър и напуснаха къщата, тъй като събраха най- малка зрителска подкрепа.

На последните елиминации за сезона всички звезди бяха на пангара. Първите спасени бяха Кичка Бодурова, Джино и Станимир Гъмов. За мястото си на финал трябваше да се борят дует „Ритон“, Ернестина Шинова, Люси Иларионов и Кристина Димитрова.

И четиримата номинирани за излизане бяха представени в супер положителна светлина. Духът на елиминациите беше изцяло положителен, а всеки негативизъм беше завъртян така, че да не изглежда толкова зле. Зрителите не видяха нито един скандал, в който бяха замесени номинираните. Всички само се прегръщаха и целуваха, при положение, че реалната атмосфера с шоуто беше наситена с толкова много скандали.

liusi-kristina-1

Накрая отпаднаха Кристина Димитрова и Люси Иларионов. Певицата беше нарочена за неатрактивна, без мнение, а цялото й представяне беше описано като безлично. Люси пък беше нарочен отдавна за интригант и манипулатор и в крайна сметка не успя да се класира за финала.

Режисьорът се сдобри със Здравко от „Ритон“, с когото бяха в много обтегнати отношения през последната седмица.

Кристина Димитрова пък заяви, че отказала да участва в топ скандала на сезона – между дует „Ритон“ и Кичка, защото решила, че не е колегиално. Певицата влезе чак след 2 седмици след началото на сезона. Както тя, така и Катрин Вачева, която й правеше компания извън вип къщата, не успяха да се интегрират в играта пълноценно, защото когато влязоха, всички вече се бяха образували групички.

Кристина Димитрова след излизането от къщата:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *