Кристиан Костов се пребори с нещо ужасно на финала на „Евровизия“, за да ни спечели историческото второ място! Виж Тук:

kristian-kostov-5

Кристиан Костов постигна исторически успех за България със спечеленото от него второ място на „Евровизия“ в Киев. По време на страхотното му изпълнение снощи обаче, едва ли някой е разбрал, че младият певец е сериозно болен.

17- годишният тийнейджър е пял с 39 градуса температура, разкриха от щаба му. Въпреки това, Кристиан изпълни песента си така, че спокойно можеше да грабне и първото място. Той не можа да скрие снощи разочарованието си, че не е успял да донесе на България най- голямата победа.

Киев посрещнал участниците в тазгодишната „Евровизия“ с лошо време – студ и дъжд, разказа Кристиан. Вероятно това, заедно със силния стрес, са довели до влошаването на здравето на певеца в деня на големия финал. Той призна също, че по време на цялото състезание почти не се е хранил, защото му ставало лошо.

От снощи Кристиан не спира да получава поздравления от колегите си, тъй като ученикът постигна още един голям успех – за първи път успя да обедини родната музикална гилдия около участието си в „Евровизия“.

kristian-kostov-6

Дори Рут Колева, която преди няколко месеца заяви, че Саня Армутлиева по нечестен начин е пробутала протежето си да ни представя на конкурса, изрази възхищението си от представянето му.

kristian-kostov-3

Руският поп идол и победител в „Евровизия“ Дима Билан също честити успеха на Кристиан, като написа дълго и много мило послание до младия си колега.

Освен престижното второ място, 17- годишният певец спечели две специални награди от конкурса – за най- добри специални ефекти и за най- добро сценично представяне.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *