Криско заби 17- годишната Дарина от Х- фактор

darina-iotova

Дарина Йотова от Х фактор измести танцьорката Ася Капчинкова от леглото на рапъра Криско.

Връзката им вече е очевидна и за зрителите на риалити формата. Феновете на Х фактор са единодушни, че ученичката здраво е завъртяла главата на Криско. Рапърът пък постоянно я тика напред, въпреки че е очевидно за всички, че качествата не й достигат.

Дара и Криско всъщност се познават още преди Х фактор. Двамата са се запознали покрай протежето на рапъра Гери- Никол. Криско решил да продуцира и Дарина, а за да я промотира най- добре я накарал да участва във формата.

darina-krisko

Разбира се, цялото жури стои зад гърба на Криско и новото му протеже Дарина. Въпреки че често пее фалшиво, всички са единодушни, че е потенциален победител.

Прави впечатление, че Дарина се промъква напред по доста съмнителен начин. Вече на два пъти варненката отстранява много силна конкуренция, с която очевидно не може да се мери, като се отварят резултатите от смс гласуването. Певицата успя да отстрани по този начин квартета „Белканто“ и Виктория Георгиева, които бяха едни от най- силните участници този сезон.

Самата Дарина се оплака, че срещу нея има много негативни коментари и затова изобщо не влиза във фейсбук. А причината за острата реакция на публиката е очевидното толериране на не чак толкова талантливата певица.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *