Криско трупа пачки от таен бизнес! Ето с какво се занимава:

Криско 22Криско отдавна е милионер, но всички си мислеха, че парите му са натрупани от участия и проекти за други изпълнители.

Оказа се обаче, че рапърът има и страничен бизнес. Той не оставял парите си да стоят в банката, а ги въртял. И то не с разни сложни схеми, а просто ги давал под наем.

Габровецът станал известен като тайната касичка на шоубизнеса. Всеки, който го е окъсал временно, можел да вземе  някой лев от него, а после в удобен срок да върне сумата. Разбира се, не ей така безвъзмездно, а с лихва, приемлива и за двете страни.

В артсредите се разчуло, че ако ти трябват пари, няма по-подходящ „донор“ от Криско. Той не искал гаранции, имуществени декларации и бележки за доходите. Нито пък пращал мутри и съдия-изпълнители. Разчитал на мъжка дума и давал поисканите суми с усмивка и ръкостискане. По такъв начин, че кредиторът се издължавал в срок, защото му било неудобно да протака и да лъже.

Така от всеки 1000 лева, рапърът печелел по 100 на месец. Много хора търсели услугите му, защото всичко ставало бързо, дискретно и не се разбирало никъде, че временно са я окъсали. Негов клиент бил даже носител на „Златния Орфей“, който бързал да покрие къщата си на село, но в момента нямал пари.

пари11Самият Криско пък печели здраво и предизвиква яка завист у колегите си. Той не само пее и има участия през ден, но композира и продуцира. Също така е част от журито на „Х фактор“, а там менторите взимат много яки хонорари и са заети близо половин година с шоуто.

Наскоро рапърът брои над 300 хиляди лева за тузарски апартамент в затворен комплекс в София. И пак му останаха достатъчно пари да дава на заем. С отчетите на странната благотворителност пък се занимавала счетоводителката му, тъй като той нямал време да изчислява на кого му изтича падежът и кой каква лихва трябва да плати, разказват хора от шоубизнеса.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *