Криско призна за афера с много известна певица! Ето коя е тя:

Криско най- после разкри истината за една от най- скандалните си афери с известни родни дами. Тя винаги е отричала, че двамата са имали интимна връзка, тъй като по същото време официално се води гадже на много известен музикант.

Рапърът винаги си е мълчал по темата дали е бил гадже на певицата Елица Тодорова, която заедно със Стунджи завоюваха пето място на „Евровизия“.

Преди дни обаче стана ясно, че той наистина е бил интимен с нея, както се говореше преди няколко години. Това Криско разкрива в автобиографичната си книга, която излезе преди дни.

Двамата се запознават покрай общата им песен. Веднага си допадат и се отдават на гореща авантюра. По това време Елица Тодорова се води все още гадже на Стунджи, но само за пред хората. По това време певицата и барабанистът все още са дует на сцената заради големия си успех на „Евровизия“. Но явно личните им отношения са били приключили.

Връзката с 10- години по- възрастната Елица обаче, се оказва доста полезна за Криско, който по това време все още не е много популярен. Той признава, че покрай нея направил много полезни контакти, които помогнали на кариерата му после. Елица постоянно го водела навсякъде със себе си. Инерцията от успеха на „Евровизия“ отварял много врати за нея, както и за младото й гадже Криско.

В крайна сметка, рапърът от Габрово предпочел да се разделят, тъй като голямата възрастова разлика го притеснявала. Елица обаче не тъгува дълго за него, а бързо го замести с друг млад изпълнител.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *