Криско набута гаджето си Цвети в телевизията! Ето къде ще работи:

Криско се погрижи гаджето му Цветелина да забрави за кълченето по дискотеки и барове и да започне по- престижна работа. Той я уредил да започне работа в Нова тв.

Цвети от години се препитава като професионална танцьорка и доскоро дори беше част от балета на Криско. Но рапърът решил, че й е време за повишение. Затова използвал връзките си с продуцента Магърдич Халваджиян, за да може половинката му да започне в семейната фирма, която прави повечето предавания по Нова тв, сред които Х фактор и „Като две капки вода“.

Криско признава, че е лудо влюбен в танцьорката Цвети и двамата вече живеят заедно. Те се познават доста преди да започне връзката им, тъй като тя работила за него. Виждала го е и в добра, и в лоша светлина. Рапърът не крие, че откакто е с Цветелина, вече се замисля за сватба и семейство.

Към бившата си приятелка Ася Капчикова, габровецът не беше изобщо толкова щедър. Той й помогна с връзките си да спечели конкурса „Мис Плеймейт“. Но дотам. Така и не я покани да живеят заедно. Появяваше се с нея по интервюта и с това се изчерпвала помощта му.

Ася продължи да работи като танцьорка по заведенията, а Криско не си мръдна пръста, за да се погрижи за нея. Това била и една от причините да се разделят. Капчикова останала много обидена от липсата на каквато и да е загриженост от страна на рапъра към нея. И докато той парадира с лъскавия си начин на живот, тя танцува по цели нощи за мижави хонорари и бакшиши.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *