Крисия е партньорката на господин Андреев

Крисия Тодорова
Крисия Тодорова

9-годишната Крисия Тодорова е сигурна победителка в конкурса за певица в „Шоуто на Слави„. Малката красавица от Разград от самото начало е фаворит за първото място, което ще я направи сценична партньорка на невръстния майстор на вицове господин Андреев.

Освен Слави и музикантите от „Ку-ку бенд“ Крисия е спечелила на своя страна още един таен съюзник. От екипа на шоуто издават, че господин Андреев е влюбен в госпожица Тодорова и дори се е престрашил да спомене пред Слави, че иска точно тя да бъде новата му партньорка.

Господин Андреев и Слави Трифонов
Господин Андреев и Слави Трифонов

Той бил впечатлен не толкова от гласовите данни на момичето, които шашнаха цяла рългария, колкото от пъстрите тоалети и интересните прически с които тя се появява на сцената. Гардеробът на Крисия е изключително разнообразен и ефектен и момиченцето изглежда така, сякаш над стайлинга му се е трудил цял екип стилисти, гримьори и фризьори. От обаче издават, че за външния й вид се грижи единствено майка й, която е изцяло отдадена на талантливото си дете. Крисия изглежда като малка звезда и всеки път е с прическа и нов елегантен сценичен тоалет. В професионалното й излъчване няма нищо странно, тъй като малката разградчанка има голям сценичен опит зад гърба си

Третокласничката пее от 6-годишна и се е явявала на редица престижни конкурси за деца таланти. Освен това родителите на малката Крисия я записали в балетна школа в родния Разград още когато била 4-годишна.

Сега разградчани са притаили дъх и стискат палци невръстната им съгражданка да бъде новата телевизионна звезда в „Шоуто на Слави“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/q7nNBsUeleg

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Крисия е партньорката на господин Андреев"

  1. Аз   15.02.2014 at 7:46

    И другите заслужават

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *