Краси Радков набута жена си в телевизията

Краси Радков със съпругата си Станислава
Краси Радков със съпругата си Станислава

След дългогодишни опити Краси Радков най-накрая успя да набута жена си в телевизията. Половинката на легендарния комик блесва на малкия екран от месец април като ководеща на музикалното риалити „Гласът на България“. В миналия сезон на шоуто на тази позиция бе Яна Маринова, но очевидно Слави Трифонов е решил да направи рокада в последния момент.

Краси прави всичко възможно, за да спаси брака си, който от няколко години е в тежка криза. Комикът от „Шоуто на Слави“ е женен красивата, но бездарна Станислава от 11 години, но според мнозина в последно време дружбата им е всичко друго, но не и семеен живот. Причината за това е отказът на Стаси да дари с наследник актьора, тъй като тя смята, че все още й е рано за деца, макар да прехвърли наскоро 35. Станислава, която е завършила НАТФИЗ в класа на Гриша Островски, вече повече от 10 години мечтае и нейната звезда да изгрее, но уви – нито театрални режисьори искат да работят с нея, нито телевизионни продуценти. Тя, милата, е гола вода като актриса и е способна да провали и най-успешната постановка.

Благодарение на популярния си съпруг обаче Стаса ще успее да направи своята първа голяма крачка към малкия екран. Благодарение на близката си дружба със Слави Трифонов Краси Радков успял да издейства работа и за красивата си съпруга. Жена му ще има второстепенна роля на водещ, но според всички праймтаймът на Би Ти Ви е много добър шанс за дебют.

Според запознати шоуменът от Учиндол дълго време се колебаел дали да вземе партньорката в живота на Радков в предаването си или не. Дългучът не се притеснявал толкова от мълвата, че не я бива много на сцената колкото от факта, че е роднина на негов кадър. Трифонов никога не е подкрепял шуробаджанащината и е връщал десетки хора, които са му били пратени от този или онзи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/TuSvDoLgBk8

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *