Край! Мария Игнатова си взе багажа от дома на Рачков!

maria-ignatova-rachkov-1

Мария Игнатова е изнесла всичкия си багаж от къщата на Димитър Рачков. Двамата не живееха заедно през последните месеци. Но явно вече е настъпила окончателната им раздяла.

Тв водещата пристигнала със своя приятелка, която й помогнала. Блондинката живя под един покрив с топ актьора в тузарски затворен комплекс в Панчарево повече от 5 години.

Синът на Мария Игнатова – Виктор, от няколко месеца пък живее с баща си Петко Димитров и семейството му. Тв водещата тръснала на танцьорката Яна да гледа й нейното дете, докато се устрои след раздялата си с Рачков. Съпругата на бизнесмена обаче се оказала много разбрана и нямала нищо против да гледа трите момчета, колкото е необходимо, въпреки че второто й дете е още бебе.

Мария Игнатова върти любов с Енчо Керязов

Мария Игнатова обаче нито рони сълзи заради раздялата с Димитър Рачков, нито е изпаднала в депресия. Блондинката вече има нова любов и това е световноизвестния ни акробат Енчо Керязов. Изобщо не я притеснявал факта, че той е женен и има две деца. В момента двамата са свили любовно гнезденце в апартамента на Игнатова в кв. Лозенец. Вероятно затова тя е предпочела да изпрати сина си за неопределено време в дома на баща му.

Димитър Рачков изглежда също е преживял вече разлъката с дългогодишната си половинка. Актьорът от известно време се среща със студентка от НАТФИЗ, шушука се в арт средите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *