Кошмар! Силиконов инцидент вкара фолк певица в болница! Виж Тук:

Смъкнат силикон вкара в болница фолк певицата Дебора.

Изпълнителката разказа, че една сутрин се събудила и установила, че имплантите са слезли надолу с около десет сантиметра. Тя се изплашила, че може силиконът да се е спукал и да стане голяма беля. Затова веднага отишла в спешното на „Пирогов“.

След прегледа й казали, че не е станало нещо фатално, но все пак трябва да отиде при лекаря, който й направил бюста.

Оказало се, че проблемът се дължи на сцепен мускул и е необходима лека операция, за да го зашият. Дебора лежала три дни в болницата след интервенцията.

Фолк певицата предполага, че получила травмата вследствие на побоищата, които доскоро търпяла от последния си приятел. В продължение на месеци тя била малтретирана физически и психически от гаджето си. За насилието над Дебора се разчу, след като той я преби пред десетки свидетели насред пернишка дискотека. Тогава тя реши да проговори за драмата, която изживява.

Приятелят й бил изключително ревнив и за най- малкото я удрял. Дори веднъж я пребил, защото поздравила колегата си Фики Стораро. След един от побоите, пред входната врата на апартамента на певицата имало дори кръв, издават съседите. Скандалите в дома й не секвали, но никой от комшиите не смеел да се намеси и да извика полиция.

Гаджето на Дебора явно плашило не само нея. Баровецът бил от Перник, а мощният му джип всявал страх сред всички живущи в блока на фолкаджийката.

Пред приятелите и семейството си, тя постоянно трябвало да си измисля разни оправдания за подозрителните белези и синини по тялото си. А имало и случаи, в които се налагало да не излиза с дни, заради сериозни наранявания след поредния бой.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *