Константин вдига къща

В заведението му, в което и самият Константин весели феновете си, пеят все най-оборотните чалга диви. Това плюс високите обороти предизвикало завистта на конкуренцията
В заведението му, в което и самият Константин весели феновете си, пеят все най-оборотните чалга диви. Това плюс високите обороти предизвикало завистта на конкуренцията

Атентат, а не късо съединение на електрически кабели бил пожарът, лумнал наскоро в дискотеката на Константин в Студентски град. В това е убеден самият чалга изпълнител, а поводът за неуспешния опит да бъде съсипан бизнесът му били оборотите на заведението, обрало клиентелата на другите увеселителни барове.

Щерката на Коцето играе в двор под наем, но скоро баща й ще построи нова къща
Щерката на Коцето играе в двор под наем, но скоро баща й ще построи нова къща

Пожарът избухна на фаталния 13 декември, петък. Според очевидци огънят тръгнал от покрива на заведението. Заради разрастващата се стихия всички посетители били евакуирани възможно най-бързо. След подадения сигнал долетели няколко коли на пожарната и потушили огньовете, преди да изпепелят цялата дискотека.

Първоначално се появи версия, че пожарът е избухнал заради късо съединение на електрически кабели.

„За нещастие на конкуренцията, бизнесът ми и в София, и в Бургас, се развива много добре. И как не, като в моите заведения пеят най-вър-вежните изпълнители, а да за ги слушаш, трябва да имаш резервация от седмици назад. Явно съм подразнил някого или някои и са решили да пробват да ме унищожат, но не им се получи“, призна Константин.

По думите му изпълнителите на поръчката залели покрива с няколко туби бензин, след което драснали клечката. Чалга изпълнителят обаче отказва подробности дали тече разследване за умишлен палеж и дали полицията е стигнала до поръчителите.

Като потвърждение, че регистрира солидни обороти покрай нощния живот в Студентски град, наскоро Коцето се е сдобил с терен в един от китните квартали в полите на Витоша, узнахме от сигурен източник. Вече половин година певецът и семейството му живеят в баровска къща в „Драгалевци“. За нея се мълвеше, че Константи я е купил със спестени пари.

„Не, там сме под наем. Наскоро си купих земя напролет започвам строежа на наша си къщичка. Ще има и парник, да си гледам зарзават и цветлета“, похвалил се майсторът на баладите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/HTu2Wruneng

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *