Константин си купи нова дискотека

konstantin-1

Константин разкри, че вече има втора дискотека. Заведението е в Благоевград.

Никой не подозираше за новата придобивка на фолкаджията, докато той не го обяви изненадващо навръх 8 март. Певецът поздрави всички присъстващи в дискотеката, в която и той вече е съдружник.

Дискотеката се помещава на място, където до преди известно време се помещаваше вече не особено оборотно заведение. Новите собствениците стегнаха мястото. Междувременно, всички в града се чудиха кои ли са те.

Но вече е ясен един от собствениците – певецът Константин. Кои обаче са другите съдружници, не е ясно. Дано само заведението да не се сдобие с печална слава като другата дискотека на Коцето – „Плаза денс сентър“ в Студентски град.

konstantin-diskoteka-1

Нощното увеселително заведение може да е сред най- оборотните в София, но се сдоби с лош имидж, след като 23- годишно момче беше жестоко пребито от охраната. Управата на заведението уж предостави кадри от фаталната нощ, но те реално не показват какво се е случило, а как извеждат момчето.

Не след дълго то е открито в кома на стълбите на дискотеката. Намесва се Кубрат Пулев, който вади езика му и така го спасява от сигурна смърт. Боксьорът е категоричен, че начинът, по който е бил обърнат езика, показва, че му е бил нанесен силен удар по главата. Момчето има и огромен хематон в задната част на главата, заради който беше в кома два дни.

След скандалният случай Коцето се покри и изобщо не коментира, както и никой от съдружниците му. Появи се само съмнително изглеждащо лице, представящо се за управител.

Чести посетите на „Плаза“ са категорични, ч дискотеката се е превърнала в същински бордей. Сбиванията са редовна гледка, алкохолът е със съмнително качество.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *