Константин кръшнал на Райна с втора плеймейтка

Константин слагал рога на Райна с коя ли не
Константин слагал рога на Райна с коя ли не

Изповедта на Райна в Къщата на „Биг Брадър“, че съквартирантката й Златка Райкова е спала с Константин, докато двамата са били гаджета, й изигра лоша шега. Признанието на македонското девойче отприщи вълна от разкрития за тайните похождения на плейбоя. Но вместо Райнето да му „извади очите, му изписа вежди“, като го изкара супер потентен, а себе си – най-голямата будала.

Благовеста Бонбонова изкушила певеца като танцьорка в „Син Сити"
Благовеста Бонбонова изкушила певеца като танцьорка в „Син Сити“

Съмнявайки се, че дуетната й и сърдечна половинка я мами, Райна паднала до голямо унижение. Сладкопойната изпълнителка редовно тършувала из телефона на Коцето без той въобще да подозира. Откривайки в него съдържание, заради което всяка уважаваща себе си и с достойнство жена, веднага ще му бие шута, Райна незнайно защо не правела това след всяка изневяра. „Специално Златка не беше вкарана в телефона на Коцето с името си, но аз знаех, че е тя. Двамата са имали интимни отношения още преди той я снима в клипа си „Мистър Кинг“, изповяда се брадърката.

Според източници в с*кс указателя на Константин известно време е присъствала и позабравената Благовеста Цакова, на галено наричана Бонбонова. С миньончето от Ямбол, фолкпевецът завъртял флирт покрай ангажиментите си в „Син Сити“. В кръчмата по това време Бонбонова работела като танцьорка. Сладникавата брюнетка не останала незабелязана от похотливия Константин, тя също не могла да му откаже. „Дори се говореше, че Коцето е отнел девствеността на Благовеста твърдят източниците ни.

Снимката, която разкри, че Константин и Преслава не са били безразлични един към друг в опреден период от съвмветната им кариера
Снимката, която разкри, че Константин и Преслава не са били безразлични един към друг в опреден период от съвмветната им кариера

Двамата прекратили отношенията си по настояване на танцьорката, която се насочила да впечатлява повече футболистите, които купонясват често в чалга заведението.

Всичките й бройки сред ритнитопковците, които според запознати са повече от пръстите на ръцете й, така и не можаха да я издигнат до първото място на конкурса за плеймейт преди около две години.

Но да се върнем на Константин. Макар да отрича, публична тайна е, че докато е бил с Райна, й е кръшкал и с колежката им Преслава. Двамата бяха изловени в кола как фолкзвездата от Добрич държи ръката му твърде свойски. След скандала, за да спрат и слуховете, че са интимни, двамата преустановиха съвместните си изяви.

Коцето с двете си любовници на снимките на „Мистър Кинг"
Коцето с двете си любовници на снимките на „Мистър Кинг“

Из квартала на Коцето пък мало и голямо знае коя е най-дългогодишната му любовница.

Това била най-добрата приятелка на братовчедка му Лияна. Певецът направил сефтето със Сандра когато бил едва на тринайсет. Те преустановили контактите си едва след сватбата му с Надя. Обаче Сандра доста честичко ползвала „питона“ на Константин за свои лични облаги, докато „пилето“ Райна живеела с него.

Мълви се, че певецът имал сек*уални мераци и към Мис Плейбой Светлана Василева. Блондинката обаче не му пуснала. За отмъщение не удържал на думата си да я снима в клип и на нейно място ангажирал друга не по-малко скандална дива – Бориса Тютюнджиева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/OyDVqyw7X20

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *