Коко съсипа Емилия! Певицата тръгна на психолог!

emilia-4

Тъмни облаци надвиснаха отново над Емилия!

Фолк певицата е започнала отново да посещава психолог заради проблеми в личния си живот. Поредната изневяра на половинката й Коко Динев с доста по- млада бръмчалка, е най- вероятната причина фолк дивата да потърси професионална помощ, разкриват нейни близки.

Напоследък усилено се говори, че Емилия е изгонила бащата на двете си деца, заради афера с друга жена. Певицата решила повече да не му прощава, макар че наскоро им се роди второ дете. Тя вярваше, че Коко този път наистина се е променил, но се оказало, че предположението й изобщо не е вярно. Бизнесменът от известно време имал вземане- даване с млада златотърсачка.

emilia-dinev

И докато хвърлял пари по любовницата си, Динев разчитал на хонорарите на Емилия, за да покрива някои от борчовете си. За капак, вече доста хора го били видели с младото му завоевание, така че унижението на фолк певицата станало и публично.

Въпреки че го изгонила от дома им, фолк дивата изпаднала в тежко емоционално състояние. Затова близките й я придумали да поговори със специалист, за да се успокои. Наистина след консултацията, певицата успяла да дойде на себе си и да приеме по- леко ситуацията.

Певицата вече не издържа на изневерите на половинката си. Преди година и половина Емилия научи, че той наистина имал афера с колежката й Преслава преди време, което тотално я срази. Гласовитата изпълнителка изпадна в тежко психологическо състояние и започна да получава паник атаки.

Сега отново търси професионална помощ, за да преживее поредното предателство на бизнесмена.

Емилия обаче не се притеснява, дори да й се наложи отсега нататък да си гледа сама децата. Фолк дивата има достатъчно работа и печели много добре, така че не е опряла до финансите на Коко Динев, които и без това не са в цветущо състояние.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *