Коко Динев се Напи до козирката за ЧРД! Емилия Разплака гостите! УНИКАЛНО ВИДЕО + СНИМКИ- ВИЖ ТУК:

16464519_1887208254841185_7831389719089905664_n

Коко Динев почерпи подобаващо за рождения си ден на 12 февруари. Бизнесменът празнува заедно с Емилия, сина им Иван и приятели в легендарния си ресторант „Кошарите“.

Ави Бенеди влезе в ролята на оператор и засне клип от купона в чест на Динев.

Гръцкият певец показа уникални кадри със сина на Коко и Емилия. Момченцето се оказа голям сладур, но и леко стеснителен. Бенеди го подстрекаваше да каже нещо на английски, но малчуганът се притесни и не можа да се сети за нищо. После обаче гъркът го накара да свири на барабани, а Иван показа добри умения на инструмента.

Пеенето, разбира се, беше поверено на Емилия. Фолк певицата извиваше ангелския си глас на уше на любимия си Коко, а той й диктуваше коя песен иска да чуе. През повечето време Емилия седеше до него, а той я гледаше с премрежен поглед и я прегръщаше.

Коко Динев духа свещичката заедно със сина си Иван

По едно време обаче, фолк дивата видимо се отегчи да изпълнява само балади, при това чужди. Коко Динев явно се усети и й каза да изпее една от нейните най- известните песни – „Не виждам“.

Емилия пак не беше особено доволна, защото вероятно й беше писнало да пее само тъжни песни. А явно и на гостите им беше станало тягостно. Но Коко изглеждаше доволен и наливаше ли наливаше уиски в чашата си.

После Ави Бенеди се намеси и накара Емилия да изпълни хита си „Калифорния“. Фолк дивата стана от масата и отиде на дансинга, за да се опита да раздвижи гостите и да ги подкани да танцуват.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *