Коко Динев натири младото си гажде

koko-dinev

Коко Динев разкара младата фолк певица, която скочи в леглото му след Емилия. Плейбоят заби поредното си завоевание от лекия жанр, почти веднага след като се раздели с майката на двете си деца – Иван и Мира.

Няколко месеца по- късно обаче, му писнало от певачката и я зарязал. Тя вече се виждала като следващата Емилия и разправяла как ще му народи още деца, а той ще инвестира пари в кариерата й. Не е ясно дали приказките й са стигнали до ушите на бизнесмена, но така или иначе, той засега нямал никакво намерение пак да се обвързва сериозно.

Раздялата с Коко Динев обаче се отразила пагубно на младата певачка, която мечтаела за бляскава кариера в поп- фолка. Момичето се затворила у дома близо месец и отказвало всякакви контакти с приятелките си. За щастие, вече започнала да излиза от депресията.

А Коко Динев пък се радва на нови кандидатки за харема си. Върволицата от млади жени с амбиции в поп- фолка едва ли някога ще секне, въпреки че бизнесменът вече не е нито толкова богат, нито толкова млад.

emilia-dinev

Емилия също не си губи времето след като заряза Динев. От известно време тя се хвали в социалните мрежи, че има нова любов и е много щастлива. Засега певицата не иска да показва кой е късметлията. Но е очевидно, че тя е разцъфнала и се е разхубавила, а причината може да е само нов мъж.

Въпреки окончателната раздяла с Коко Динев, Емилия призна, че не се е отказала от любовта и ще продължи да я търси. Певицата разкри, че не била щастлива с бизнесмена, защото двамата никога не се разбирали, а скандалите били неизменна част от ежедневието им.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *