Коката и алкохолът умопомрачиха Куката

Бомбастичен скандал забърка култовият актьор Мариан Вълев с изпълнението си в поредния епизод на „Под прикритие“. Героят му Куката премина всяка граница със с*кс- сцената с певицата Емануела, която влезе в ролята на проститутка.

kukata-emanuela

Заради шокиращата изцепка от БНТ се принудиха да сменят часа на излъчване на „Под прикритие“. Но това изобщо не успя да замаже гафа. Мариан Вълев сякаш напълно загуби контрол върху героя си. В скандалната сцена Куката посипа главата на Емануела с кока и смърка от нея. Замаян от дрогата, култовият мафиот скъса гащите на партньорката си. Заради сериала, фолк певицата пък за първи път си показа гърдите. Сцената изобилстваше от агресия, псувни и като цяло, сякаш беше извадена от немско п*рно.

Любимият доскоро сериал „Под прикритие“ тотално се проваля в четвъртия си сезон. emanuela-kukataИзобилието от цинизми и агресия чупят всички рекорди и могат да се сравняват само с „Вълка от Уолстрийт“. Според мнозина, прекрачването на границата се дължи на участието на Мариан Вълев в сценарния екип.

Актьорът бил поканен да се включи, тъй като неговият герой стана любимец на зрителите, именно на свободните му импровизации. Явно Вълев обаче е изгубил всякаква мярка, тъй като сериалът е станал почти негледаем за масовия зрител.

Куката си е такъв обаче и извън екрана, злословят столични клюкари. Набляга на алкохола и коката и изобщо не знае къде се намира.

Емануела и Куката – скандалната сцена. ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *