Коя е тайнствената фолк певица, с която е спал Пламен Богданов?

plamen-bogdanov-1

Пламен Богданов за броени дни се превърна в най- обсъжданата личност в България. 22- годишният пазарджиклия умело беше забъркан от продуцентите на Вип Брадър в секс афера с фолк звездата Преслава.

Пиянска изцепка на Богданов по време на участието му в Биг Брадър, при която той се похвали с половин уста, че е имал връзка с много известна фолк певица, му докара сериозни главоболия и съответно много рейтинг на Вип Брадър. Анонсът за скандала беше широко рекламиран още преди старта на скандалния епизод, а след това – още толкова.

Богданов описа любимата си като топ певица в лекия жанр, на 31 години и с ослепителна усмивка. Пламен обаче така и не посочи име. Някои от съквартирантите му обаче, също доста подпийнали, останаха с впечатление, че Богданов е имал връзка с Преслава. Причината: вдигнал наздравица на песен на изпълнителката.

preslava-vip-bradar

Цялата объркана ситуация, в която реално така и не се посочва конкретно име обаче, дойде като неочакван подарък за продуцентите на Вип Брадър. Историята предварително беше добре насосана от майсторите на манипулацията, изявяващи се като сценаристи при Нико Тупарев.

От екипа на шоуто дори спретнаха неколкочасово предаване на живо, в което да се изясни коя всъщност е любовницата на Пламен Богданов. По- рано през деня журналистът Антон Стефанов хвърли бомбата, че не Преслава, а друга нейна колежка – фолк фурията Джена е имала връзка с бившия футболист.

djena-djino
Джена май ще се окаже бившето гадже на Богданов

Така или иначе, Пламен беше привикан в изповедалнята, където му бяха показани кадрите, в които уж признава за връзката си с Преслава. Момчето остана като ударено. Биг Брадър и гостите на Ники Кънчев пък го атакуваха и започнаха да го обвиняват в нещо, което реално самите те сътвориха като история: измислената му връзка с Преслава.

Стигна се до там, че Богданов дори беше набеден за гей от Евгени Минчев, защото не искал да каже с коя певица е спал. Пламен пък заяви, че тайнствената звезда прекратила връзката си с него, защото решил да влезе в къщата на Биг Брадър.

Богданов така и не разкри името на бившата си любима, по споменаването на името на Джена видимо го смути, после го накара да се усмихне. Но така и не каза нищо. Вероятно именно тя е била гаджето на Пламен.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *