Кобрата профука 200 бона, за да зарадва Андреа – ето как я изненада:

kubrat-andrea

Кубрат Пулев зарадва половинката си Андреа с уникален подарък! От скоро фолк звездата фучи с Порше за над 200 000 лева. Тузарският автомобил е поръчков, тъй като цената му е прекалено висока.

Предишната кола на Андреа беше същата марка, но далеч по- евтина в сравнение с тази. Кобрата решил, че е крайно време да поглези любимата си с нещо наистина уникално.

andrea-3

И докато фолк певицата вече е обзаведена с тузарско возило, то Пулев продължава да си използва стария автомобил. Кобрата предпочита да инвестира парите си в новото си бизнес начинание – спортен комплекс, в който е съдружник с брат си Тервел.

Освен това, след като Кличко изгуби титлите в тежка категория, Пулев е амбициран възможно най- скоро да стане отново главен претендент.

Междувременно, половинката му Андреа също е в нов етап от кариерата си. Блондинката напусна с бурен скандал „Пайнер“ и е решена вече сама да си е продуцент. Певицата не пропусна да влезе и в словесен дуел с бившия си шеф Митко Димитров, като го обвини директно, че ограбва изпълнителите си.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *