Клюкарката Лиляна Ангелова с охрана след побоя

Лиляна Ангелова
Лиляна Ангелова

Полицията, която разследва инцидента с нападението на Лиляна Ангелова, известна повече като клюкарката на Николета Лозанова, работи и върху версията, че е била набита като отмъщение за хапливия си език, узнахме от свои източници.

Протежето на Николета била поръчана заради нападките си към милионерска любовница
Протежето на Николета била поръчана заради нападките си към милионерска
любовница

Пловдивската дива, която от октомври насам се изявява като клюкарката в „Поверително“ по ТВ7, бе нападната от своя съгражданка в началото на седмицата. Махленската сцена се разиграла по тъмни доби пред заведение срещу Новотела край Марица. На излизане от бара върху моделката се нахвърлила жена на около 40 години. Типично за всяка женска свада, нападателката първо се опитала да окепази тв звездата, като й проскубе косата. След като не успяла да свали нито кичур от главата на Лиляна, агресорката сменила тактиката и изпробвала и юмручните си умения, но за късмет мъже, дочули кокошата гюрултия, разтървали двете жени, преди някоя да регистрира телесни повреди.

„В момента се води полицейско разследване по жалбата, която подадох в полицията. Аз самата нямам никакви травми“, довери пред журналисти брюнетката с хаплив език. Тя обеща да разкрие всички подробности за инцидента в събота от 22,30 ч. по ТВ7, когато е началният час на предаването на Николета.

Според близки на Лиляна въобще не е невероятно нападението да е заради рубриката й, която води в папарашкото шоу. В нея пловдивчанката, станала известна чрез „Биг Брадър“, редовно компрометира звездите от родния хайлайф и не пести критики по техен адрес. Насилницата на Лили била в приятелския кръг на известен пловдивски милионер, чиято любовница попаднала на прицела на клюкарката в предаване отпреди 2 месеца.

До изясняване на истинските причини, предизвикали 40-годишната пловдивчанка на бой, гърбът на Лили ще бъде подсигурен от бодигард. Охранителят бил нает от шоуто по настояване на Николета, която се притеснила за сигурността на приятелката си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/hVTneML-LDk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *