Кичка Бодурова призна: С дует „Ритон“ трябваше да се пазим в къщата, но те се отказаха

kichka-bodurova-2

Картечният огън между дует „Ритон“ и Кичка Бодурова продължава с пълна сила. Естрадните величия се размениха поредната порция обиди. Повод за скандала този път беше откровението на Кичка Бодурова, че с „Ритон“ имали уговорка преди шоуто да не се номинират.

Последния ден преди да влязат в къщата обаче, Катя се обадила на колежката си и отменила договорката, като обяснила, че ще е по- добре да не си личи, че са близки. Нежната половинка на „Ритон“ репликира, че с Кичка никога не са били близки.

Не така говореше обаче в началото на шоуто, при едно от първите избухвания на Здравко срещу Бодурова. Тогава Катя отиде при Кичка да се извини, като й каза, че са близки и не може да има такива отношения помежду им.

duet-riton-2

Здравко пък обвини Бодурова, че тя им предложила да се подкрепят взаимно в къщата, но така и не стана ясно кой първи е дал идеята. Дует „Ритон“ продължиха съвместната си атака срещу Кичка, като й заявиха, че без тяхна помощ, щяла да отпадне още на първата седмица от друго риалити шоу. Става въпрос за формата „Музикална академия“, в който Кичка Бодурова достигна до финал с Поли Генова. Тогава Здравко беше в журито, а Катя – ментор.

Кичка не се сдържа и заяви, че не би взела дует „Ритон“ и за беквокалисти. Здравко побесня от думите й и заяви, че никога няма да може да ги стигне. Думите му предизвикаха смях у Кичка и им пожела да пеят на сцените, на които тя се е изявявала. „Ритон“ пък я нападнаха, че от 20 години не е в българския шоубизнес, а продава имоти в САЩ.

Скандалът между Кичка Бодурова и „Ритон“. ВИЖ ТУК:
YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *