Кичка Бодурова през сълзи: Лоши хора съсипаха детето ми! Истината зад голите снимки на дъщеря й:

kichka-bodurova-5

Кичка Бодурова направи шокиращи разкрития за дъщеря си Кристи-Жаклин. 19- годишното момиче нашумя у нас с провокативните си голи снимки и огромни татуси по тялото. Оказа се, че зад странното поведение на тийнейджърката се крият тежки обиди и подигравки от нейни „приятелки“ българки в САЩ.

Докато Кичка Бодурова беше миналата година във Вип Брадър, дъщеря й се възползва от отсъствието й и засне гола фотосесия. Естрадната прима също остана потресена от дръзкото поведение на детето си, след като излезе от шоуто.

kichka-dashteria-1

Когато се прибрала у дома след риалити формата, Кристи- Жаклин най- после й разкрила мотивите си за голите снимки. Момичето споделило с майка си, че още от дете търпи подигравки и обиди на други българчета там, че е дебела и грозна. Бабата на нейна приятелка дори й измислила прякор – Грозната Кристи. Той бил подет от приятелките на Кристи- Жаклин и дори се пренесъл в колежа, където всички я наричали така.

Дъщерята на Кичка обаче решила да им покаже, че и тя е красива. Започнала строги диети, за да отслабне и си направила татуировки. Решила, когато майка й се върне в България, да се възползва, докато я няма и да си направи голи снимки.

Кичка признава, че много я боли, че именно наши сънародници са причинил това на дъщеря й. Но я подкрепя напълно и се гордее с нея.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *