Кичка Бодурова лее сълзи заради Здравко от „Ритон“

zdravko-riton

Жестоки скандали тресат къщата! В епицентъра са естрадните величия Здравко от „Ритон“ и Кичка Бодурова. Между двете звезди от дни тлее напрежение, което постоянно избива с повод и без повод.

Първите искри прехвърчаха в седмичната мисия „Пълен мрак“. Петима от съквартирантите, сред които Здравко и Кичка, бяха затворени в стая на ужасите. Тайната мисия на певеца от „Ритон“ беше да убеди двама от останалите да напуснат с него страшното помещение. Останалите обаче бяха инструктирани да не излизат в никакъв случай, за да не провалят мисията.

kichka-bodurova

Тежките характери на Кичка и Здравко влязоха в тежък сблъсък. Но в крайна сметка мисията се провали. Певецът обвини Кичка за провала, а тя пък се разплака. Бодурова обясни, че мислела, че трябва да издържи на всяка цена и затова не отстъпила. Певицата тежко преживя факта, че сега всички ще гладуват, заради нея.

Въпреки извиненията и сълзите на Кичка Бодурова, Здравко продължи да я обвинява и дори я напсува.

Скандалите между двете естрадни величия се преместиха и в кухнята. Поредното хокане на Здравко заради накиснат боб, отново завърши със сълзи от страна на Кичка Бодурова.

Скандалите между двете легенди обаче тепърва предстоят, издават от продукцията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *