Кичка Бодурова към Светлана: Как си купи обувки за 2000 евро?

svetlana-vasileva-7

Кичка Бодурова зачекна Светлана Василева на тема доходи. Плеймейтката си призна, че хонорарите й като модел са прекалено мизерни, за да й осигурят луксозния начин на живот.

Естрадната прима се изненада, че Светлана притежава обувки за 2000 евро и я попита толкова ли добре печели като манекенка. Плеймейтката я поправи, че не е манекенка, а „моделка“. Василева обаче призна, че хонорарите от фотосесии са изключително скромни и не могат да й купят толкова скъпи вещи.

С тези си думи Светлана принуди останалите да задълбаят в темата и да я питат от какво, все пак, се издържа. Еротичната моделка с гордост заяви, че е основала интернет сайт, който е много известен в момента.

svetlana-vasileva-4

Кичка продължи разсъжденията си на глас, като коментира, че и трите- Светлана, Моника и Катрин, използват изключително скъпа козметика. Бодурова обаче продължаваше да тъне в недоумение, докато няколкото души, които слушаха разговора, започнаха ехидно да се подсмиват.

После Светлана смутолеви, че пет години имала връзка с много богат мъж, който й купувал скъпи подаръци.

В къщата още от началото се коментира с какво се изхранват топ красавиците Моника Валериева, Светлана Василева и Катрин Вачева. Някои от съквартирантите дори открито посочиха каква, според тях, е професията на трите момичета без образование и трудов стаж, но пък с луксозен стандарт на живот.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *